| DØGNSERVICE 30 74 63 67 | daniasikring@daniasikring.dk|

Med Yale Easy behøver du ingen nøgler

Yale Easy er en elektronisk lås der, med den nyeste teknologi, gør hverdagen nemmere og fleksibel. Yale Easy har et udvendigt tastatur, der kan modstå de fleste vejrforhold og kan derfor bruges til både lejlighedsdøre, huse, udhuse samt udestuer. Den anvendes sammen med den velkendte Ruko kasselås 5201 og er nem at montere og installere. Med den enkle elektroniske lås Yale Easy er det slut med at skulle huske nøgle, når du går hjemmefra, og stå og lede efter den i tasken, når du kommer hjem. Du låser blot op ved at indtaste din egen kode – mere nemt og simpelt bliver det ikke.  

En elektronisk lås med valgfrie koder

Yale Easy kan indeholde to koder. Kodelængden er valgfri, men skal være på mellem 4 og 12 cifre og man kan til hver en tid ændre koden efter behov. At Yale Easy kan indeholde to koder giver en fleksibilitet, da det gør det muligt at have en familiekode til brug af husstanden samt en gæstekode, der fx kan anvendes af håndværkere. Yale Easy aktiveres ved at placere hånden på tastaturet, hvorefter der kan indtastes kode. Dette er med til at sikre, at der ikke sættes fingreaftryk, som kan afsløre din personlige kode. Åbningstiden på låsen kan indstilles fra 5 til 15 sekunder, alt efter hvor længe du ønsker, at der skal gå før Yale Easy automatisk låser.

Indtastning af falsk pinkode

Som en ekstra og smart sikkerhedsforanstaltning er der også med Yale Easy mulighed for at indtaste en ”falsk” pinkode, der sikrer mod afluring af koden. Dette vil sige, at skulle der stå en person i nærheden, der ikke skal få kendskab til koden, kan der indtastes en række forskellige tal før eller efter koden indtastes. Taster man koden til låsen forkert 5 gange vil der være en sikkerhedsperiode på 3 minutter, hvor låsen ikke vil reagere. Efter de 3 minutter kan koden indtastes igen.

Nødåbning

Selv i mørke er det nemt at betjene Yale Easy, da der er lys i displayet. Yale Easy er batteridrevet og har et lavt strømforbrug. Med 4 stk. AA batterier kan låsen have op til 10.000 åbninger. Ved batteriskifte, eller hvis det eksisterende batteri løber tør for strøm, gemmes alle koder og indstillinger. Låsen giver en advarsel ved lavt batteriniveau, hvorefter man bør skifte batteriet omgående. Det anbefales dog stadig at udskifte batterierne en gang om året. I tilfælde af, at der ikke er strøm tilbage på låsen, er det muligt at nødåbne fra udvendig side med et eksternt 9 volt batteri. Herefter kan man aktivere tastaturet med hånden, indtaste gyldig kode og dreje knopgrebet for at åbne døren.

Yale Easy passer perfekt sammen med den velkendte Ruko kasselås 

En kasselås er en udenpåliggende ekstralås til døre, hvis konstruktion ikke tillader en montering af en indstukket lås. En kasselås er specielt velegnet til døre, der er tyndere end 40 mm. En kasselås fungerer således at fallen, hvilket er den skrå spærredel i låsen, der holder døren lukket, trækkes ind i låsekassen med vrider eller nøgle. Ved brug af Yale Easy vil dette ske, når knopgrebet drejes efter indtastning af gyldig kode. Den elektroniske lås Yale Easy kan nemt anvendes på alle døre, selv på tynde døre, som ellers kan være problematiske at montere elektroniske låse på. Den smarte lås passer særligt på døre, hvor der før har været eller er monteret en af de velkende Ruko kasselåse, der gennem årtier har sikret de danske hjem.

Brochure