| DØGNSERVICE 30 74 63 67 | daniasikring@daniasikring.dk|

Med Yale digital dørkikkert kan du se, hvem der ringer på

En dørkikkert kender vi alle, som det lille øje der kan sidde i en yderdør og hjælpe os med at undersøge, hvem det er der står på den anden side. En lille feature som sikrer at vi ikke lukker op for fremmede og derved er med til at øge sikkerheden. Mange steder er dørkikkerten, eller i daglig tale dørspionen, analog, men Ruko tilbyder også en digital dørkikkert. Med denne digitale version kan du ikke blot se, hvem der ringer på, du har også mulighed for at tage et billede, som man kan gemme for at se hvem der har været der.

En dørkikkert der er enkel og nem at betjene

Yale digital dørkikkert er en praktisk løsning til at øge sikkerheden i hjemmet. Kikkerten er på indersiden udstyret med en skærm, hvor du hurtigt og tydeligt har mulighed for at se, hvem der ringer eller banker på. Kameraet har en billedvinkel på 105-110 grader, så du får et godt udsyn til personen og området på den anden side af døren. Denne type dørspion er især velegnet til ældre.

Rukos digitale dørkikkert er både nem og hurtig at installere, samt har et flot design og er simpel af betjene. Den fås i to varianter med forskellige funktioner.

Yale digital dørkikkert fås i to udgaver:

  • Med optagefunktion og 3,5″ LCD skærm. 
    – Personen som ringer på, vises på skærmen og der tages et foto.
  • Som standard med 3,2″ LCD skærm. 
    – Personen som ringer på, vises på skærmen.

Montering af digital dørkikkert

Den digitale dørkikkert er utrolig nem at montere og installere. Det er muligt selv at installere den, ved at benytte den medfølgende montagevejledning.

Husk altid at undersøge tykkelsen af din dør inden du investerer i en digital dørkikkert. Vores standardmodel passer til en dørtykkelse på 38mm til 110mm, og modellen med optagefunktion passer til døre med en tykkelse på 40mm til 70mm. Begge modeller passer til et standard 14mm hul.

Dørkikkerterne bruger AAA batterier, som nemt og enkelt kan udskiftes efter behov.

Øg trygheden i hjemmet

Det er vigtigt at man føler sig tryg i sit eget hjem, og en af måderne på at øge denne tryghed er ved at forbedre sikkerheden. Sørg for at dit hjem har solide og sikkerhedsgodkendte låse. Start med hoveddøren, men sørg også for at sikre både vinduer og terrasse/altandøre med godkendte låse. Disse skal alle være bore- og dirkesikre. Læs mere om sikring af hjemmet her.

Når du har sørget for at alle låse er i orden, og derved mindsket risikoen for ubudne gæster når du er ude, så er dørkikkerten eller dørspionen velegnet til at øge sikkerheden, når du er hjemme. Et tryk på knappen og du kan hurtigt se, hvem der står på den anden side af døren og ønsker at komme ind. Ved at installere en dørkikkert kan man reducere risikoen for tricktyveri i hjemmet, da du kan se om personen der ringer på er en du kender eller ej.