| DØGNSERVICE 30 74 63 67 | daniasikring@daniasikring.dk|

Triton 501 er foran med teknologien

Det er på baggrund af vores ønske om at være den førende leverandør på markedet for sikkerhed, at vi har udviklet låsesystemet Triton 501. Med Triton 501 får du et patenteret låsesystem, som er kendetegnet ved højeste sikkerhed, fuld fleksibilitet og enkel nøglekontrol.

Låsesystemet passer til alt fra mindre erhvervsbyggerier, offentlige institutioner, store virksomheder og kommuner. Og det kan skræddersys helt efter ønsker og behov. Triton 501 kan leveres med tre forskellige sikkerhedsniveauer: CLIQ Triton 501+, Triton 501 og Triton 401. Det betyder at låsesystemet kan tilpasses alle sikkerhedsniveauer – lige fra indvendige døre på fx kontoret, og til sikring af udvendige døre.

Høj sikkerhed i et låsesystem er altafgørende

Det er to faktorer som er afgørende når det angår sikkerheden i et låsesystem. Konstruktionen skal være sikker, og der skal være styr på nøglerne. Triton 501 er konstrueret efter ambitionen om at gøre det lidt bedre og udfordre den eksisterende teknologi. Derfor har vi udviklet en helt ny patenteret nøgleprofil, og sammen med den specielt udviklede sidekodeanordning sætter det nye standarder for sikkerhedsniveauet.

Samtidig er Triton 501 patenteret, og det at låsesystemet er patenteret betyder også, at der ikke kan fremstilles uautoriserede nøgler. Derudover består en del af sikkerheden også af, at tromlen har en paracentrisk udformning. Det betyder, at profilen er skåret således, at den går ind over centerlinjen og dermed udgør den en stor del af dirke-sikringen.

Det er enkelt at bevare nøglesikkerheden og bevare et godt overblik, så man ved, hvem der har nøgler til hvad. Via et softwareprogram kan man administrere udlån af nøgler, og registrere når de kommer retur. Dermed kan den høje sikkerhed bevares hele tiden. Derudover har hver enkel Triton 501 nøgle sin egen unikke nøglekode – og hver enkel bruger skal kun have én nøgle.

Tre sikkerhedsniveauer i samme låsesystem

Udgangspunktet i låsesystemet er en Triton 501 højsikkerhedscylinder, som selvfølgelig opfylder de højeste krav i henhold til EN 1303 og mere end det.

Låsesystemet kan forsynes med en CLIQ Triton 501+ overbygning, som giver en konstant høj sikkerhed. CLIQ Triton 501+ indeholder samme mekanik som Triton 501, men derudover er der indbygget elektronik, som giver en unik bekvemlighed for medarbejdere og administrator af systemet. I Remote-udgaven er det også muligt at styre nøglerne på afstand via en computer. 

Derudover kan der også indgå cylindre med næsthøjeste sikkerhed, som hedder Triton 401. De cylindre kan anvendes til lokaler, som ikke har brug for sikring i højeste klasse. Dermed er Triton 501 en omkostningseffektiv løsning, hvor hver enkel bruger kun har brug for én nøgle.

Højeste sikkerhedsniveau

Triton 501
Fakta

  • Opfylder DS/EN 1303 grade 6/2
  • Bore-sikring
  • Dirke-sikring
  • 2 spærresystemer
  • Unikke koder
  • Patenteret nøgleprofil
  • Patenteret teknologi
  • Sidekode med 5 stifter
  • Nøglekontrol

Brochure

Triton 501