| DØGNSERVICE 30 74 63 67 | daniasikring@daniasikring.dk|

Få samme nøgle til det hele med Garant Plus

Med Garant Plus fra Ruko får du vores sikreste låsesystem til private og kan samtidig få samme nøgle til hele boligen.

Det vil sige, at det ikke længere er nødvendigt at gå rundt med et stort nøglebundt, da det er muligt at få samme nøgle til f.eks. hoveddøren, terrassedøren, skuret, postkassen og kælderdøren. Du kan også få samme nøgle til kolonihavehuset eller sommerhuset. Dette gør det meget nemt for dig, da du kun har brug for en nøgle.

Markedets sikreste låsesystem til private og mindre virksomheder

Garant Plus er godkendt i henhold til DS/EN 1303 og er placeret højest på vores sikkerhedsbarometer, som angiver hvor højt sikkerhedsniveauet for låsesystemet er. Det, der gør Garant Plus til markedet sikreste valg af låsesystem til private og mindre virksomheder, er antallet af stifter kombineret med anvendelse af sidekoden.

En cylinder består bl.a. af under- og overstifter i forskellige længder, som er fjederpåvirket. Jo mere komplekst en låsecylinder er bygget op, jo højere er dens sikkerhed. Garant plus-serien har derfor et ekstra spærresystem med en sidebjælke og flere stifter således, at den i alt har 16 stifter og 2 spærresystemer. Stifterne er fordelt sådan, at der er en topkode med 6 stifter og sidekode med 10 sidestifter. Til sammenligning har vores låsesystem med næsthøjest sikkerhed, Serie 1200, 12 stifter i alt. Garant Plus har ligesom Serie 1200 også bore-sikring samt dirke-sikring.

Et patenteret låsesystem sikrer dig imod uautoriseret kopiering

Garant Plus et patenteret låsesystem, hvilket betyder, at nøgler er patentbeskyttet og kan derfor kun kopieres af autoriserede Ruko forhandlere. Dertil følger der med Garant Plus-serien et kort med en personlig kode, som altid skal oplyses, når der skal laves ekstra nøgler. Dette giver en helt unik sikkerhed, da du altid vil have kontrol over hvor mange nøgler, der findes til dit hjem.

Ved at vælge patenterede låse til boligen eller virksomheden, er man ikke kun sikret mod uautoriseret kopiering af ens nøgler. Hvis et låsesystem ikke er patenteret vil det ofte betyde, at teknologien bag ikke længere er tidssvarende. Et eksempel på dette er den velkendte nøgle med det runde hoved, Serie 500, der er baseret på en teknologi fra 1930’erne. Denne teknologi er så forældet, at denne type lås ikke længere egner sig til andet end aflåsning af skuffer og skabe i hjemmet, og dermed ikke til aflåsning af yderdøre.

Få kontrol over nøglerne med sikkerhedskoden

Sikkerhedskoden er en personlig kode, der altid skal oplyses ved bestilling af ekstra nøgler og låsecylindre. Dette giver dig en sikkerhed for, at andre ikke kan kopiere nøglerne til hjemmet og giver dig fuld kontrol over antallet af nøgler i omløb. Vi anbefaler, at koden opbevares et sikkert sted. Bestilling af ekstra nøgler og låsecylindre kan kun ske hos låsesmede, der er certificerede Ruko-forhandlere. Derved kan man ikke blot kan gå ind i en nøgleforhandler og få kopieret nøglerne.

Hos Ruko har vi tre forskellige låsesmede-certificeringer, der stiller krav til låsesmedens uddannelse, kurser og forretning. Du har derfor garanti for, at hver enkelt låsesmed, uanset deres type certificering, altid kan tilbyde dig en professionel service og rådgivning. 

Fakta om Garant Plus

  • Godkendt iht. DS/EN 1303
  • Bore-sikring
  • Dirke-sikring
  • 2 spærresystemer
  • Patenteret profil
  • Patenteret teknologi
  • Sidekode
  • Nikkelfri nøgle
  • Nøgler kan kun kopieres ved fremvisning af sikkerhedskort

Garant Plus sikkerhedsniveau

Garant Plus Eksplosionstegning

Kend Plus nøglen på det særlige nøgledesign i kraftig kvalitet.